KOLDHÆVEDE BOLLER med Samsø Mel Skøn sprød skorpetil ca. 10 stk. boller Opskrift:– 1/2 liter koldt vand– 1/4 pk. Gær– 2 tsk. groft salt– 1-2 tsk. honning (eller sukker)– 500 g Samsø sigtet øalndshvede (- er dejen for tynd tilsæt lidt mere)– 100 Samsø Ølandsfuldkornsmel 1. Blandes sammen og stilles i køleskabet natten over.2. Stil ovnen på maks. – når varmen er nået, skru ned på 225 grader varmluftBagetidca. 17 min.3. Tip: drysser lige lidt mel på bollerne inden de sættes i ovnenBagetip:Tilsæt saft fra en hel citron per kilo mel. C-vitamin i dejen giver en stabil og god hævning. Tilbage til opskrifter “Jeg kunne aldrig drømme om at bage med andet end Samsø Mel!” Susanne Øster Sørensen