KOLDHÆVEDE BOLLER med Samsø Mel

Skøn sprød skorpe
til ca. 10 stk. boller

Opskrift:
– 1/2 liter koldt vand
– 1/4 pk. Gær
– 2 tsk. groft salt
– 1-2 tsk. honning (eller sukker)
– 500 g Samsø sigtet øalndshvede (- er dejen for tynd tilsæt lidt mere)
– 100 Samsø Ølandsfuldkornsmel

 

  • 1. Blandes sammen og stilles i køleskabet natten over.
  • 2. Stil ovnen på maks. – når varmen er nået, skru ned på 225 grader varmluft
    Bagetidca. 17 min.
    • 3. Tip: drysser lige lidt mel på bollerne inden de sættes i ovnen

Bagetip:
Tilsæt saft fra en hel citron per kilo mel. C-vitamin i dejen giver en stabil og god hævning.

“Jeg kunne aldrig drømme om at bage med andet end Samsø Mel!”

Susanne Øster Sørensen